Werkwijze

Werkwijze

Een bedrijfsfilm of promotievideo is maatwerk. Hetzelfde geldt voor een documentaire, trouwreportage of eventfilm. Uw ideeën en boodschap moeten immers worden vertaald naar een professionele film of video, met scherpe teksten en bijpassende muziek. Persoonlijk contact is dan ook heel belangrijk. Elvin Media maakt graag kennis met u.

Het eerste gesprek met Elvin Media is uiteraard vrijblijvend en oriënterend om uw wensen en doelstelling helder te krijgen. Is er een klik tussen opdrachtgever en Elvin Media, dan ontvangt u binnen enkele dagen een prijsopgave, een plan van aanpak en planning. Na uw akkoord schuift Elvin Media bij u aan voor verdere uitwerking van het plan of script en wordt ingezoomd op de details. Indien nodig is er tijdens de montage en bewerking van de beelden contact over de voortgang van uw project.

Elvin Media zorgt ervoor dat uw ‘moment’ deskundig en met gevoel wordt vastgelegd. Uw promotiefilm, bedrijfsreportage of documentaire ontvangt u naar wens binnen de afgesproken planning op dvd met fraai bedrukte hoes of op usb-stick. Oplages zijn uiteraard bespreekbaar. Tevreden is Elvin Media pas als u dat bent. Het is immers uw bedrijfsvideo, promotiefilm, documentaire of reportage!

Digitaliseren audio-, video- en fotomateriaal Bij het digitaliseren van uw audio-, video- en fotomateriaal brengt u de originele opnamen en indien nodig de originele afspeelapparatuur langs in Heemskerk. Binnen de afgesproken tijd, ontvangt u de digitale kopieën en de originelen retour.

Spoedopdrachten Natuurlijk kan het zijn dat uw opdracht spoed heeft. Denk bijvoorbeeld aan de digitalisatie van materiaal voor een feestavond of bedrijfspresentatie. Of aan een muziekopname voor een uitvaart. Neem dan altijd even telefonisch contact op met Elvin Media!

Elvin Media - Strauszstraat 25 - 1962 RB Heemskerk - Tel. 06-44367761